Trysil prestegard, Trysil kommune by Marty Bashevkin

Vårt kontor skal utarbeide tilbudsunderlag inkludert beskrivelse for rehabilitering av den gamle prestegarden fra 1793.

Prosjektet innebærer en vesentlig oppgradering i samsvar med bevaringsmessige hensyn og bygningens særegne plassering og utforming.

IMAG0043.jpg

Kalbakken senter i Akers Avis Groruddalen by Marty Bashevkin

Kalbakken senter-planer ute på høring:

- Skal bli en møteplass igjen

FUGLPERSPEKTIV FRA NORDVEST1.jpg

FORNYER SENTRET: Denne illustrasjonen viser de siste planene for Kalbakkens senter. Det store feltet bak den høyeste blokka er fotballbanen som ligger på Kalbakken og på andre siden av veien ser vi litt av det som er omsorg+ boligene i Grorudhuset.

LINK TIL AVISARTIKKEL:

https://groruddalen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=24689&fbclid=IwAR3f1yTaVgnb0LmmDDpzAAmkDCtEiYEJODJ7wcLm0CdOmGTlEOYU0Zlwq5Q

Barnehageprosjekt Trysil i gang! by Marty Bashevkin

Vi gleder oss over å være i gang med å prosjektere nye Jordet barnehage for Trysil kommune. Vårt kontor står for arkitektur og ansvarlig søkerrollen mens øvrige tekniske rådgivere suppleres av Norconsult Hamar.

Sammen sikter vi på å ha ferdigstilt et flott barnehagebygg til skolestart i 2020!

Trysil, Norges største skisted.jpg
 

Planforslag Nedre Kalbakkvei 2-4 på høring! by Marty Bashevkin

Komplett planforslag for Nedre Kalbakkvei 2-4 er nå lagt ut til offentlig ettersyn/høring. Det er blitt et bra prosjekt på ca 10.000m2 med en god blanding av butikker, serveringsteder og boliger, med litt kontorareal/tjenesteyting, alt organisert rundt et fint torg. En liten urban stedsdannelse på Kalbakken må jo være bra! Foreløpige tilbakemeldinger fra lokalmiljøet er positive.

 

Bolig på Tenvik er i gang! by Marty Bashevkin

Kontoret jobber med ny bolig på Tenvik ved Larviksfjorden. Både byggherrer og arkitekter gleder seg over en praktfull tomt , vakre siktlinjer og et spennende byggeprogram.

Det arbeides nå med søknadsprosessen utover høsten og forventet byggestart tidlig vår 2019.

2.JPG
1.JPG
3.JPG
SKM_C284e18081013121.jpg
 

NORD ARKITEKTUR AS søker arkitekt. by Marty Bashevkin

Vi er i dag et kontor med 6 engasjerte medarbeidere som holder hus i lyse og særegne industrilokaler på Grini Mølle øverst i Lysakerelva, et steinkast fra Røa. Kontoret har oppdrag innen høgskoler og barnehage,

næring- og boligprosjektering, regulering samt kultur og forsamlingshus. Vi er et internasjonalt arkitektlag med norsk som arbeidsspråk og ArchiCAD som hovedverktøy. 

 

Våre nye kollega bør ha minst 3 – 5 års erfaring, god evne til å kommunisere og arbeide selvstendig samt ønske om å vokse i stillingen. Det er en fordel om du har erfaring fra alle prosjekteringsfaser fra programmering til produksjonstegninger.

Vi synes selv vi har en flott arbeidsplass med gode kollegaer og rom for å tenke friskt og kreativt i jakten på de beste løsningene.

 

Hvis du synes dette virker interessant så send oss søknad med CV til : eilert@nordarkitektur.no

Har du spørsmål så kontakt gjerne daglig leder Eilert Sverdrup Gabrielsen på telefon 990 11 440.

 

Hytte Vanvik på vei! by Marty Bashevkin

Hytte Vanvik på vei! Godt med tett bygg i vinterværet - og fint å registrere at utsikten fra stueetasjen blir akkurat som vi hadde tenkt oss.

Takk igjen til byggmester Jan Øivind Lindhjem og hans dyktige folk samt Sommerfelt Elektro og Rørleggersenteret for godt samarbeid så langt!

20180112_102501.jpg
20180118_091702.jpg
20180118_091631.jpg
 

Hytte Vanvik på Søndre Stiger tar form! by Marty Bashevkin

Da har reisverket begynt å komme opp og bygget begynner å tegne seg med volumer og åpninger mot hav og svaberg.
Her går det mot tett bygg før julen setter inn! Takk til byggmester Lindhjem for oppdateringer fra byggeplassen.

IMG_4157.JPG
IMG_4158.JPG

Den gamle hytta ble brent til grunnen i september av Sandefjord Brannvesen. Byggmester Jan Øivind Lindhjem og hans gode hjelpere har ryddet tomta og står på med terreng og støpearbeider samt nødvendige oppkoblinger til vann og avløp. Vi gleder oss til å følge utførelsen gjennom vinterhalvåret og vil komme med jevnlige oppdateringer fra prosessen.

IMG_4026.JPG
IMG_4027.JPG
 

Velkommen til vår nye hjemmeside! by Marty Bashevkin

Nord Arkitektur AS har gleden av å lansere vår nye hjemmeside i dag 26. oktober 2017. Vi har siden starten i mars 2004 jobbet med over 150 store og små prosjekter – langt flere enn hva vi finner plass til her. De vi har valgt å presentere er alle unike og individuelle prosjekter som vi har et nært forhold til.

Vår hjemmeside skal være en arena som kan beskrive hvordan analyser og konseptuelle idèer bearbeides til spennende og funksjonell arkitektur. Hvert prosjekt representerer noe unikt og det er vår oppgave er å skape særegne kvaliteter.

Kontorets største aktivum er vår dedikasjon overfor oppdragene og respekt for hvordan ressursene utnyttes - både i oppdragsgivers og samfunnets perspektiv.

x1.png